Kucingku Tunjuk Perasaan

Pada satu malam, kucing aku yang bernama G.U.D.I.K tetiba jadi tak betol..tunjuk perasaan agaknye. Tah ape yang tak kene sampai kemaruk jadi camni, pening kepala kitorang nak mentafsir ape yang die nak cuba sampaikan. Nak kate makan tak cukup, rasenya dah terlebih cukup, cume adelah kadang2 tu saje je bagi lambat2 sket, saje dengki..keh3x..name je kucing betina, tapi perangai macam jantan. Ni mesti pengaruh rakan2 kejiranan ni, maklumlah..’awek’ cun kat taman kitorang ni..semua berebut nak kan dia..

Macam2 hal ek kucing ni..ish3x..jom tengok video ni:

Haa..itulah dia aksi kejantanannya, badan je kecik, tapi ganas tak hengat..habis kotak tu di gigit nye, pastu dengan bahagianya sepah2 kan pulak..geram tul aku..kotak tu sebenarnye kotak kasut wife aku, baru je beli. Ingat cadang2 nak buang je kotak tu, tapi dah selamat jadi tempat die melepak pulak. Last2 kitorang biar je kotak tu kat ruang tamu, nak tengok sampai tahap mana keganasan boleh berlaku..huhu

gudik

Haa..kan dah kene cekik ngan aku, ngeh3x..

gudik

Amboi2..sedapnye ko landing ye gudik

gudik

Ewah..buat muke comei lak, nak mintak makan la tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s