Tujuan Blog Cucu Nelayan

Tujuan aku cipta blog ini adalah semata-mata untuk berkongsi cerita dan maklumat tentang apa yang aku lalui dalam kehidupan aku. Ia lebih kepada aktiviti suka-suka dan santai sambil dapat mengisi masa lapang yang ada. Tapi aku ni tak pandai nak mengarang ayat cantik2 macam dalam blog2 orang lain, aku cuma sekadar tulis yang ringkas, tapi padat dan aku akan pastikan ade gambar didalam setiap post yang aku tulis, insyaAllah.

pena-e-tinta-wallpaper-16986

Aku dah wujudkan beberapa kategori untuk memudahkan pembaca memilih kategori yang diingini, sebagai contoh sekarang ni terdapat kategori:

  1. Ape2 aje – cerita tentang apa saja yang dirasakan best untuk dikongsi bersama
  2. Jalan-jalan – menceritakan tentang pengalaman aku dan isteri berjalan-jalan di tempat-tempat yang menarik samada di dalam negara atau luar negara
  3. Makan dan makan lagi – ianya tentang pengalaman aku dan isteri mencuba makanan yang kitorang rasa sedap dan bagus untuk dicuba oleh pembaca
  4. Sebuah ilmu – penulisan tentang maklumat yang mungkin penting untuk dikongsi dan menjadi rujukan pada bila2 masa
  5. Uncategorized – ini kategori bagi post yang aku tak tau nak kategorikan apa, hehe

Jadi itulah sahaja tentang tujuan blog ini diwujudkan. Dijemput kepada semua pembaca untuk terus melayari blog Cucu Nelayan ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s